OM MIG

LÆR MIG AT KENDE

Hjertelig velkommen her i dette univers, hvor vi har fokus på dig og dine værdier.

Jeg er Naomie Anabel Petersen og mit liv har været fyldt med mange lærerige erfaringer. I dag står jeg med et livsformål, der langt om længe er faldet på plads. Derfor vil jeg nu gerne hjælpe dig frem til det liv, DU drømmer om.

Som helt ung pige havde jeg en drøm om at blive psykolog for at hjælpe mennesker. Allerede dengang havde jeg stor interesse i at forstå, hvorfor vi handler som vi gør. Det med mennesker blev en realitet, men vejen dertil blev ikke psykologistudiet, men i høj grad livet og  mine egne læringer. Det blev uddannelser som lærer, vejleder, hypnoterapeut, mentaltræner, performance,- og executive coach der nu er på CV èt.

Men du ved sikkert fra eget liv, at vores uddannelser ikke er det, der alene definerer os. Vi er så meget mere, og mange af vores indsigter kommer ikke fra skolen, men fra livet selv. Det gælder også mig.

Vores bevidsthedsniveau og fokus er alfa og omega, når vi skaber vores liv. Det er det der afgør om du lever i `maskinrummet`eller står på ‘dækket’. Ser det lille eller store perspektiv

Jeg vil gerne, at du oplever og nyder dit liv med det bedste og klareste udsyn.

REJSEN

Jeg har været på en meget lang og snoet rejse.

Den har været fyldt med udfordringer, heriblandt mange gaver, bla.i form af en omfavnende personlig udvikling.  Jeg er glad for alle gaver, for de har gjort mig til den person jeg er i dag.

Der har været forskellige priser på gaverne. Nogle var billige, andre næsten ubetalelige.

Jeg har altid været super god til at navigere i relationer og situationer, både sunde og usunde. Tilpasset mig. Den kompetence kan være god, men også farlig. Især når den betales med eget værd og helbred.

Det gik galt efter lang tids stressbelastning, forårsaget af et usundt miljø, jeg på det tidspunkt ikke kunne adskille mig fra.Havde ikke indsigt i egne grænser og livsværdier. Vidste ikke hvor jeg var på vej hen, for det var andres vej og ikke min.Og mønsteret blev gentaget flere gange indtil jeg fik min læring, min gave; Jeg fik kræft.

Det er jeg i dag dybt taknemmelig for. Det ændrede mit perspektiv på livet og på mig selv. Jeg er i dag en anden end før. Bevidst. Har selvindsigt, kender mit værd og har tillid til mig selv.

Lytter til min krop, mit sind og mit hjerte.

I dag leder jeg mig selv til et liv, der passer lige præcis til mig og tager ansvar for både det jeg gør, det jeg ikke gør samt for den betydning jeg tillægger det der sker for, med og mod mig.

Jeg har med andre ord taget det personlige lederskab ind i mit liv.

Uanset hvor du er i livet, kan du ændre dine tanker og følelser, dit perspektiv på din historie. Udvikle hvad du er og den du er. Inderst inde.

Det hele starter med din beslutning.

DRIVKRAFTEN

Jeg elsker at inspirere og sprede glæde. At bidrage til god stemning.

Give håb,vise retning og muligheder, der er glemt eller gemt.Fokusere på det lys, som du ikke selv ser.

Derudover elsker jeg

  • at komme helt ind i essensen af hvad livet handler om for DIG
  • at bevidstgøre LIVSVÆRDIER og udleve LIVSGLÆDE
  • at guide frem til MENINGSFULDHED
  • at øge bevidstheden om tanker, følelser og hjertets intelligens
  • Leve i FRIHED – både indre og ydre
  • At skabe essentielle, meningsfulde og dybt hjertelige samtaler, hvor vi bliver sjæleligt rigere som mennesker.

LIVSVÆRDIERNE

Da jeg for få år tilbage blev bevidst om hvilke livsværdier jeg havde (og hvilke jeg ubevidst levede efter og ikke levede efter på det tidspunkt), ændrede mit liv sig.

Nu er livsværdierne den GPS jeg navigerer efter, så alt i mit liv giver mening. Jeg har det som om jeg har en paraply med alle værdierne hængende over mit hoved. Beskytter mig mod vind og vejr og viser vejen, uanset hvor jeg er. Når jeg vakler, kigger jeg op og ser igen alt klart.

Livisværdier er dog ikke statiske for mig. De kan ændres lidt eller finjusteres efterhånden, som vi udvikler os. Og det er vigtigt at vi udvikler os og mærker efter hvilke værdier, der har størst betydning.

Selv om jeg blev bevidst om mine værdier sent i livet, er det aldrig for sent. Heller ikke for dig.

Vil du kende mine livsværdier, kan du få dem her ved at modtage mit nyhedsbrev.

AT VÆRE MENNESKE ER AT UDVIKLE SIG HELE LIVET

Når lyset er slukket om aftenen ved jeg godt at……

Jeg er præcis som jeg skal være.

Også selv om hverdagsmonsteret står klar til at overtage de ellers så gode intentioer om at udleve vores drømme, så er det vigtigt at vi udfordrer det der er, stopper op og ser om retningen stadig er den vi ønsker.

Det kræver altid en god portion energi fra hjernen, når livet skal leves præcis som du drømmer om. Nye vaner, forbedring af det der er, læring, udvikling, gøre drømme til planer. Alt kræver energi.

Derfor er det vigtigt for mig, at jeg stadig restituerer med bla. daglige meditationer, taknemmelighedsdagbog og alene-tid. Her mærker jeg helt ind i mit hjerte, hvad jeg har brug for, ser mig selv udefra og øger min bevidsthed. Som et meget udavendt og socialt anlagt menneske er det vigtigt for mig at prioritere tid til mit indre univers af tanker og følelser. Mærke min sjæl.

For jeg har også dage hvor jeg førhen ville slå mig selv oven i hovedet og lade perfektionismen dunke løs, til istedet
at bruge energien på følelsen TILLID. I dag flytter jeg mig mentalt og fysisk fra tilstande, situationer og relationer, der ikke tjener mig. Jeg arbejder med mit fokus.

For det du fokuserer på, vokser – og det samme med energi.

Helt konkret gør jeg noget selvkærligt som fx at sige nej tak til det der dræner, skruer op for min indre positive dialog og fokuserer på mine livsværdier som hver dag minder mig om hvem jeg er, inderst inde.

Alle de værktøjer jeg deler ud af, er nogle jeg selv bruger og derfor kan jeg stå 100% inde for dem. De virker, og det bedste i verden for mig er, at jeg kan sprede håb og glæde til andre.

Også dig.

DRØMMER DU OM ET BESTEMT STED?

Inden min jordiske rejse slutter, er der et bestemt sted,  jeg især vil nyde. Måske har du også et sted, der vækker positive følelser i dig – et sted du drømmer om at besøge ?

Mit drømmested er Italien, som har en STOR plads i mit hjerte

Italien betyder for mig skønhed , forkælelse af sanserne og ren livsnyderi ; Det smukke landskab, oliventræerne, vinmarkerne (og vinen) det blå middelhav, historiske bygninger, den smukker arena, det velsmagende italienske køkken, musikken og operaen, dansen, de smukke hjertevarme mennesker, eksklusiv mode, arkitektur og design er hvad jeg forbinder med æstetik og livskvalitet.

Jeg har omsat tanken om mit drømmested til en konkret plan , hvor jeg vil nyde både solopgange og solnedgange på en eksklusiv vingård fyldt med duften af krydderurter, smukke blomster, og vinranker. Alt deles med mennesker der både beriges af omgivelserne og hinanden.

For her på mit drømmested er også mine kursister, der med største glæde og forventning sætter deres overbevisninger, tanker og følelser frem i lyset for at genopdage deres livsværdier. Med privatfly og afhentning i lufthavn videre til et univers hvor et indre personligt fokus og ydre nydelse mødes i de skønneste rammer.

Måske du er en af dem? Luk øjnene og forestil dig at være lige her, hvor DU er i fokus. Her hvor du ikke skal tænke på andre eller andet end dig selv og det liv du ønsker.

Fordi dit liv er værdifuldt. Du er værdifuld.